وبلیغات، برترین شرکت طراحی سایتو سئو

لوگو-04لوگو-04لوگو-04لوگو-04
  • صفحه اصلی
  • طراحی وب سایت
    • سئو سایت
  • طراحی اپلیکیشن
  • موشن گرافیک
    • نمونه کارهای موشن گرافیک
  • سرویس ها
    • شبکه‌های اجتماعی
    • تبلیغات در گوگل
    • تولید محتوا
    • تبلیغات بنری
    • رپوتاژ آگهی
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
ایده های جذاب و خلاقانه برای نام تجاری
چگونه به ایده های جذاب و خلاقانه برای نام تجاری دست پیدا کنیم؟
مرداد ۸, ۱۴۰۱
تفاوت جلوه های بصری، ویژه و انیمیشن
تفاوت جلوه های بصری (VFX)، جلوه های ویژه (SFX) و انیمیشن در چیست؟
مرداد ۱۰, ۱۴۰۱

عکاسی HDR چیست و چگونه عکس های HDR بگیریم؟

منتشر شده توسط kariminiaiman1 on مرداد ۹, ۱۴۰۱
عکاسی HDR چیست و چگونگی گرفتن عکس HDR

عکاسی با محدوده دینامیکی بالا (HDR) یک راه عالی برای ایجاد عکسی است که در غیر این صورت غیرممکن است. با ثبت دامنه دینامیکی بالای یک صحنه در چندین عکس مختلف و ترکیب همه آنها در یک عکس گرفته می شود.

با عکاسی HDR، مجموعه‌ای از تصاویر ایجاد می‌کنید که بعداً می‌توانند برای ثبت جزئیات در سایه‌ها و نقاط برجسته که با یک نوردهی به دست نمی‌آیند، ترکیب شوند. از طریق HDR می‌توانیم بر محدودیت‌های سنسورهای دوربین غلبه کنیم و به نتیجه‌ای نزدیک‌تر به آنچه چشم انسان هنگام تماشای صحنه‌ای با کنتراست بالا می‌بیند، برسیم.

 

فهرست مطالب

  • عکاسی HDR چیست؟
  • چه زمانی باید از عکاسی HDR استفاده کرد؟
  • عکاسی HDR چگونه کار می کند؟
  • چرا عکاسی HDR شهرت بدی دارد؟
  • مشکلات رایج HDR
    • صاف کردن تصویر شما
    • ابرهای تیره
    • هاله ها
  • چگونه یک تصویر HDR ایجاد کنیم؟
    • دوربین
    • سه پایه
    • نرم افزار ترکیب عکس HDR
  • نتیجه

عکاسی HDR چیست؟

عکاسی HDR روشی برای استفاده از نرم‌افزار برای خارج کردن جزئیات از شدت روشنایی و سایه در یک عکس است. معمولاً شامل گرفتن چندین عکس از یک صحنه (همه با تنظیمات نوردهی کمی متفاوت) و سپس ترکیب آنها با یکدیگر به منظور ایجاد یک عکس نهایی است که عالی به نظر می رسد.

دوربین شما می‌تواند کارهای قابل‌توجهی انجام دهد، اما محدوده دینامیکی حسگر آن یعنی توانایی آن برای دیدن سایه‌ها و روشنایی شدید همزمان به خوبی چشمان ما نیست. هنگامی که با از دست دادن جزئیات در هایلایت های منفجر شده یا در سایه های تاریک و تیره مواجه می شویم، می توانیم از HDR برای گرفتن قسمت هایی از عکس های با نوردهی متفاوت در جایی که آن جزئیات هنوز وجود دارند استفاده کنیم و آنها را با نرم افزار ویرایش ترکیب کنیم.

 

چه زمانی باید از عکاسی HDR استفاده کرد؟

عکاسی HDR می‌تواند در طیف وسیعی از موقعیت‌ها مفید باشد، اما زمانی که حرکت کمی در صحنه شما وجود داشته باشد یا هیچ حرکتی نباشد و زمانی که دوربین خود را روی سه‌پایه قفل کرده‌اید، ساده‌ترین و موثرترین است. HDR یک تکنیک محبوب است که توسط عکاسان منظره و املاک استفاده می شود، زیرا آنها اغلب از صحنه های ثابتی که محدوده دینامیکی زیادی دارند عکس می گیرند.

به‌عنوان یک عکاس منظره، ممکن است متوجه شوید که می‌توانید یک آسمان زیبا و درخشان را ثبت کنید، اما با استفاده از نوردهی که به این معنی است که پیش‌زمینه خیلی تاریک می‌شود. اگر نوردهی خود را طوری تغییر دهید که پیش زمینه کاملاً در معرض دید قرار گیرد، آسمان ناگهان بیش از حد روشن می شود و به هیچ وجه چشمگیر به نظر نمی رسد. برای غلبه بر این مشکل، HDR به ما اجازه می‌دهد تا دو یا چند عکس بگیریم که حداقل یکی از آنها آسمانی عالی را ثبت می‌کند و دیگری پیش‌زمینه عالی را ثبت می‌کند.

تصور کنید از اتاقی عکس می گیرید که نور روشنی از پنجره ها وارد می شود. غیرعادی نیست که متوجه شوید که در معرض دید قرار دادن آنچه در داخل اتاق است به این معنی است که آن پنجره ها، به جای اینکه نمای بیرونی را به شما نشان دهند، تقریباً کاملاً سفید می شوند. این هایلایت های روشن می توانند حواس پرت کننده باشند و تعادل کل عکس را تضعیف کنند.

با استفاده از HDR، می‌توانید یک یا چند عکس بگیرید که فضای داخلی تیره‌تر را ثبت می‌کند و سپس یک یا چند عکس که کاملاً روشنایی پنجره‌ها را در معرض دید قرار می‌دهند، قبل از استفاده از نرم‌افزار ویرایش باهم ترکیب کنید.

 

عکاسی HDR چگونه کار می کند؟

عکاسی HDR با ایجاد یک سری عکس پرانتزی معمولاً بین 2 تا 9 کار می‌کند که همگی یک صحنه را از یک موقعیت مشابه اما با استفاده از نوردهی‌های متفاوت ثبت می‌کنند. در حالت ایده آل، این بدان معناست که دوربین خود را روی سه پایه قفل کنید و حتی از یک کنترل از راه دور استفاده کنید تا مطمئن شوید که خطر ضربه زدن به آن یا ایجاد هیچ گونه حرکتی را ندارید.

می‌توانید با عکاسی در حالت دستی و سپس تغییر تنظیمات دوربین خود در بین هر عکس، نوردهی را تغییر دهید. می توانید ISO یا دیافراگم را تغییر دهید، اما سرعت شاتر بهترین گزینه است. همچنین، می‌توانید دوربین خود را روی حالت برنامه تنظیم کنید. تبدیل آن به +1، +2 و غیره باعث روشن‌تر شدن صحنه و بهبود نوردهی در سایه‌ها می‌شود. با تبدیل آن به -1، -2، و غیره، صحنه تاریک‌تر می‌شود و به شما امکان می‌دهد تا نقاط برجسته بیشتری را ثبت کنید.

برخی از دوربین‌ها تنها با یک فشار دادن دکمه شاتر، کل عکس‌های پرانتزی را می‌گیرند. جادوی HDR زمانی اتفاق می‌افتد که می‌خواهید این عکس‌های پرانتزی را در رایانه خود ویرایش کنید. نرم‌افزار ویرایش شما تصاویر را با هم ترکیب می‌کند و به‌طور هوشمند بخش‌هایی از هر عکس را که کاملاً در معرض نور قرار دارند انتخاب می‌کند و سپس همه آنها را با هم ترکیب می‌کند تا یک عکس نهایی ایجاد کند.

 

چرا عکاسی HDR شهرت بدی دارد؟

HDR چند سال پیش در بین عکاسان محبوبیت خاصی داشت. متاسفانه، با ابزارهای خودکار، اینترنت پر از تصاویر بد شد. آنها تصاویر سورئال، جعلی و HDR بیش از حد اشباع شده را نشان می دهند. مشکل این است که پردازش بیش از حد عکس های HDR آسان است. از پیش تنظیم های زیادی در نرم افزار HDR خودکار موجود است و امروزه فیلترهای HDR نیز وجود دارد. آنها تصاویر غیر جذابی تولید می کنند.

با گذشت زمان، آن تصاویر مترادف با حالت HDR شدند. اما HDR یک سبک نیست. یک ابزار فنی است هدف حالت HDR گسترش دامنه دینامیکی تصاویر شماست. عکس های HDR خوب ظریف هستند و ظاهر طبیعی تصاویر شما را حفظ می کنند. علاوه بر این، نیازی به حذف کنتراست ندارید زیرا این چیزی است که چیزها را طبیعی نگه می دارد. نحوه دستکاری تصویر ارتباط چندانی با HDR ندارد. می توانید ویرایش واقع گرایانه را انتخاب کنید.

 

مشکلات رایج HDR

برخی از مشکلات در عکس‌های HDR وجود دارد و مایه تاسف است که اکثر HDR‌ها اینگونه هستند. از آنجایی که همه ما باید برای نتایج بهتر تلاش کنیم و به همه نشان دهیم که HDR در صورت استفاده صحیح می تواند نتایج خیره کننده ای ایجاد کند، در اینجا لیستی از رایج ترین اشتباهات HDR وجود دارد که بهتر است از آنها اجتناب کرد.

 

صاف کردن تصویر شما

یک تصویر HDR حاوی مقدار زیادی داده است که می توان استخراج کرد و مناطق تاریک را می توان تا حد زیادی روشن کرد تا کوچکترین جزئیات را نشان دهد. اما این بدان معنا نیست که شما باید این کار را انجام دهید. میزان جزئیاتی که در سراسر صحنه نشان می دهید تنها یک جنبه از یک عکس خوب است: کنتراست بخش دیگر است.

صاف کردن تصویر با کاهش کنتراست بین نواحی روشن و تاریک اصلی اغلب عمل بدی است. این باعث می شود تصویر کمتر طبیعی به نظر برسد، درک آن دشوار باشد و واقعاً جذاب نباشد. بهتر است مقداری کنتراست حفظ شود تا عکس جذاب بماند.

 

ابرهای تیره

یکی دیگر از اشتباهات رایج HDR در عکاسی منظره، سیاه شدن ابرها است. مطمئناً، ابرهای سیاه در هوای بد واقعی هستند، اما ابرهای پف آلود پراکنده در آسمان آبی عمدتاً سفید هستند. شما باید آنها را در تصویر HDR خود نگه دارید.

 

هاله ها

هاله‌های اطراف لبه‌های با کنتراست بالا اولین نشان‌دهنده این است که شما با افزایش کنتراست و وضوح بیش از حد تصویر خود را بیش از حد پردازش کرده‌اید. این هاله‌ها نمونه‌ای از بسیاری از تصاویر HDR هستند که به صورت آنلاین ارسال می‌شوند و به عبارت ساده، زباله هستند. یک رویکرد ملایم تر برای ویرایش، تصویر دلپذیرتری را بدون هاله ایجاد می کند.

 

چگونه یک تصویر HDR ایجاد کنیم؟

قبل از اینکه مأموریت خود را برای ایجاد یک تصویر فوق‌العاده زیبا HDR آغاز کنید، به چند چیز نیاز دارید. برای بهترین نتایج، در اینجا چیزی است که ما توصیه می کنیم:

 

دوربین

ترجیحاً با عملکرد پرانتز نوردهی خودکار ضروری نیست، اما بدون آن باید تنظیمات دوربین خود را به صورت دستی بین هر عکس تنظیم کنید، که احتمال جابجایی دوربین را افزایش می دهد و مدت زمان فیلمبرداری مجموعه را افزایش می دهد. احتمال اینکه سوژه شما حرکت کند یا موقعیت خود را تغییر دهد. اگر تصاویر شما در یک راستا قرار نگیرند، تصویر نهایی HDR احتمالاً عجیب به نظر می رسد.

 

سه پایه

در صورت لزوم می‌توانید با دست عکاسی کنید، اما احتمالاً بعداً در تراز کردن تصاویر خود با مشکل مواجه خواهید شد، بنابراین برای بهترین نتایج قطعاً سه پایه توصیه می‌شود. درست است که برخی از برنامه‌های نرم‌افزار HDR به ویژگی‌های هم‌ترازی تصویر مجهز هستند، اما همیشه بی‌نقص کار نمی‌کنند، بنابراین به‌طور کلی بهترین برنامه این است که اقدامات لازم را برای اطمینان از یک عکس پایدار انجام دهید.

 

نرم افزار ترکیب عکس HDR

تعدادی برنامه مختلف وجود دارد که کار را انجام می دهند، اما اتفاق نظر کلی در میان جامعه عکاسی HDR این است که Photomatix یکی از گزینه های بهتر است. قدرتمند، سریع و با امکانات کامل است. Luminance یکی از تواناترین و منعطف ترین برنامه های HDR است که می شناسیم، علیرغم این واقعیت که یک سکه هزینه ندارد. این شش الگوریتم مختلف ترکیب عکس را برای شما ارائه می دهد، بنابراین مهم نیست که به دنبال ظاهر واقعی تری هستید یا سوررئالیستی، باید بتوانید با Luminance به آن دست پیدا کنید. این برنامه‌ها مکان خوبی برای شروع هستند، اما به خاطر داشته باشید که وقتی تصاویر را به هم متصل کردید و چیزی برای کار با آن داشتید، هیچ چیز مانع از استفاده از برنامه‌های دیگر برای دستیابی به جلوه‌های بیشتر نمی‌شود.

 

نتیجه

عکاسی HDR چیست و چگونگی گرفتن عکس HDR می‌تواند یک راه سرگرم‌کننده برای ایجاد تصاویری باشد که در غیر این صورت غیرممکن است، عملکرد دوربین شما را گسترش داده و نتایج قابل توجهی ایجاد می‌کند. باید یاد بگیرید که از محدوده دینامیکی بالا استفاده کنید زیرا در شرایطی که فقط به جزئیات بیشتری نیاز دارید، آن را مفید خواهید یافت.

فقط به یاد داشته باشید که نیازی به ایجاد تصاویر غیر واقعی HDR ندارید. در عوض، از نکات ما برای کمک به ایجاد نتایج طبیعی استفاده کنید. اگر سوالی در مورد موشن گرافیک، طراحی، قدرت خلاقیت و … دارید با شماره 02128427304 تماس حاصل فرمایید.

Share
0

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/pyugyaja/public_html/wp-content/themes/weblighat/includes/content-single.php on line 286
kariminiaiman1

مطالب مرتبط

استراتژی طراحی با تکنیک یک سوم پایین
مرداد ۳۱, ۱۴۰۱

یک سوم پایین چیست؟ تعریف و استراتژی های طراحی


اطلاعات بیشتر
پیکتوگرام و نحوه استفاده از آن در طراحی
مرداد ۳۰, ۱۴۰۱

طراحی پیکتوگرام چیست؟ مزایا و نحوه استفاده از آن در طراحی


اطلاعات بیشتر
رنگ های گرم و سرد در طراحی لوگو
مرداد ۲۹, ۱۴۰۱

استفاده از رنگ های گرم و سرد در طراحی لوگو


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز شما*

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب

  • بهینه سازی موتور جستجو
  • تبلیغات آنلاین
  • تولید محتوا
  • سوشیال مدیا
  • طراحی سایت
  • گوگل ادز
  • موشن گرافیک

برای دریافت مشاوره رایگان، شماره تماس خود را وارد کنید.

"*" indicates required fields

تیم وبلیغات

تیم وبلیغات با بررسی نیاز شما بهترین و موثرترین استراتژی ها را برای موفقیت در کسب و کار و برند شما فراهم می نماید. به همین خاطر قبل از طراحی یک وب‌سایت، در مورد مشتری منحصربه‌فرد کسب و کارتان تحقیق می‌کنیم تا بهترین اقدام برای رشد شما و برندتان را انجام دهیم.

لینک های مهم

  • نمونه کار موشن گرافیک
  • موشن گرافیک سه بعدی
  • کاربرد موشن گرافیک
  • موشن گرافیک دو بعدی
  • انواع موشن گرافیک

مطالب کاربردی

  • آموزش فوتوموشن، ویدیو موشن و تایپوموشن
  • موشن گرافیک با Animation Creator و StickDraw
  • ساخت موشن گرافیک با اپلیکیشن های Adobe Spark و Gif mob و Imgplay
  • برودکست مدیا و تاثیر ویدیوی تولیدی توسط پریمیر پرو
  • تفاوت تیزر انیمیشنی با تیزر رئال چیست ؟

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

[email protected]

تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به وبلیغات می باشد.