طراحی اپلیکیشن موبایل، اندروید و IOS

رابط برنامه کاربردی (API) کدی است که به دو برنامه نرم افزاری اجازه می دهد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. یک API راه درستی را برای توسعه‌دهنده تعریف می‌کند تا خدمات را از یک سیستم عامل اندروید یا ios درخواست کند و داده‌ها را در زمینه‌های مختلف و در کانال‌های متعدد نمایش دهد.
طراحی اپلیکیشن

فراتر از آنچه انتظار دارید

سرعت اپلیکیشن
سرعت

افزایش سرعت صفحه های نمایش اپلیکیشن در بارگذاری و عدم انتظار کاربر

امنیت اپلیکیشن
امنیت

ذخیره سازی اطلاعات شخصی و حساس توسط اپلیکیشن یا جزئیات کارت اعتباری و نقدی و جلوگیری از دسترسی هکرها به آن

انعطاف پذیری اپلیکیشن
انعطاف پذیری

قابلیت دسترسی آسان اپلیکیشن در سه پلتفرم اندروید، ios  و ویندوز

اهداف ما در طراحی اپلیکیشن Android

همگام با تکنولوژی روز دنیا در ایجاد و بهبود کسب و کار
افزایش توانایی در رقابت مؤثر با رقبا
افزایش سبد فروش محصولات و خدمات
افزایش راههای معرفی سازمان، محصولات و خدمات
افزایش تعامل بیشتر و راههای ارتباطی با مشتریان
اهداف طراحی اپلیکیشن

مراحل ساخت و طراحی اپلیکیشن ios

مراحل طراحی اپلیکیشن ios
تحقیقات و تجزیه و تحلیل اپلیکیشن
تحقیقات و تجزیه و تحلیل

قبل از طراحی، تحقیقات مفصلی برای شناخت رقبا و کارکرد اپ آنها انجام دهید.

ایده اولیه ساخت اپلیکیشن
طراحی قبل از شروع به ساخت و توسعه

ایده اولیه، خلق طرح زیبای بصری و برنامه ریزی معماری نرم افزار موجب گسترش و پایداری اپلیکیشن می شود.

مراحل توسعه و طراحی اپلیکیشن
مراحل توسعه و طراحی اپلیکیشن

 فاز توسعه تماما صرف زندگی بخشیدن به مفهوم کلی اپلیکیشن می شود.

بک اند و فرانت اند اپلیکیشن
بک اند و فرانت اند

توسعه سمت سرور همانند عملکرد اپلیکیشن و توسعه بخش فرانت اند، مستقیما با کاربر در تعامل است.

فرم درخواست مشاوره

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر فرم درخواست مشاوره را پر کنید، و پس از ان منتظر تماس کارشناسان وبلیغات باشید. ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما ارتباط برقرار می کنیم.

معرفی مفهوم api

هنگامی که از یک برنامه کاربردی در تلفن همراه خود استفاده می کنید، برنامه به اینترنت متصل می شود و داده ها را به سرور ارسال می کند. سپس سرور آن داده‌ها را بازیابی می‌کند، آن‌ها را تفسیر می‌کند، اقدامات لازم را انجام می‌دهد و آن‌ها را به گوشی شما می‌فرستد. سپس برنامه آن داده ها را تفسیر می کند و اطلاعات مورد نظر شما را به روشی قابل خواندن به شما ارائه می دهد. این همان چیزی است که از طریق API اتفاق می افتد.

در طول سال‌ها، «API» معمولاً هر نوع رابط اتصال عمومی را به یک برنامه توصیف کرده است. با این حال، اخیراً API مدرن برخی از ویژگی‌هایی را به خود گرفته است که آنها را فوق‌العاده ارزشمند و مفید می‌سازد.

APIهای مدرن از استانداردهایی پیروی می کنند (معمولا HTTP و REST) ​​که سازگار با توسعه دهنده هستند، به راحتی در دسترس هستند و به طور گسترده قابل درک هستند.با آنها بیشتر شبیه محصولات رفتار می شود تا کد. 

آنها برای مصرف برای مخاطبان خاص (به عنوان مثال، توسعه دهندگان تلفن همراه) طراحی شده اند. آنها مستند هستند و به گونه ای نسخه می شوند که کاربران بتوانند انتظارات خاصی از نگهداری و چرخه عمر آن داشته باشند. از آنجا که آنها بسیار استانداردتر هستند، نظم و انضباط بسیار قوی تری برای امنیت و حکمرانی دارند و همچنین برای عملکرد و مقیاس نظارت و مدیریت می شوند.

 

انواع اپلیکیشن های کاربردی

اپلیکیشن کاربردی از دو دسته تشکیل شده است که عبارتند از اپلیکیشن کاربردی عمومی و اپلیکیشن کاربردی سفارشی شده.

 

1) اپلیکیشن کاربردی عمومی

اپلیکیشن عمومی قادر به تکمیل طیف گسترده ای از وظایف اساسی است. آنها تمام وظایف کلی را که یک کاربر باید در سیستم انجام دهد، انجام می دهند. کاربر برای تکمیل انواع برنامه ها مورد نیاز است. در این میان، طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی رایج در این گروه قرار می گیرند.

این اپلیکیشن های کاربردی در نسخه های مستقل یا به عنوان بخشی از بسته های مجموعه برنامه در دسترس هستند. 

 

2) اپلیکیشن کاربردی سفارشی

امروزه بسیاری از سازمان ها برای زنده ماندن در این بازار رقابتی به سراغ توسعه اپلیکیشن های کاربردی می روند تا بر اساس نیازهای خاص خود اپلیکیشن کاربردی برای تجارت بسازند. با این حال، این نوع اپلیکیشن های کاربردی بر اساس نیازهای خاص خود توسعه داده می شوند. این برنامه کاربردی همچنین قابلیت های اضافی اپلیکیشن کاربردی را حذف می کند. بنابراین، این توابع اپلیکیشن کاربردی در دسترس هستند، که مشتریان در واقع برای هدف خود می خواهند.

با این حال، ما نمی‌توانیم این اپلیکیشن کاربردی برای تجارت را در هیچ کجای اینترنت پیدا کنیم. این به آن معنی است که ما نمی‌توانیم مستقیماً از جایی دانلود کنیم. علاوه بر این، اگر توسعه دهندگان نرم افزار را برای توسعه یک برنامه کامپیوتری استخدام می کنید، آنها مسئول خواهند بود که آن را با حقوق و شرایط خاصی به شما تحویل دهند. بنابراین، از آن به عنوان اپلیکیشن کاربردی سفارشی یا اپلیکیشن سفارشی نیز یاد می شود. به عنوان مثال، برنامه کامپیوتری یا اپلیکیشن کاربردی مورد استفاده برای سالن در این دسته قرار می گیرد.

 

طراحی اپلیکیشن چیست؟

طراحی اپلیکیشن ظاهر و احساس یک اپلیکیشن موبایل است. این شامل تمام عناصر بصری و عناصر تعاملی است که بر عملکرد برنامه تأثیر می گذارد.

دو مفهوم UI و UX در طراحی اپلیکیشن موبایل ترکیب می شود. رابط کاربری (UI) طراحی گرافیکی و احساس برنامه را در بر می گیرد. این شامل رنگ، فونت، سبک برنامه، و انتخاب های طراحی مشابه است. طراحی تجربه کاربر (UX) عملکردها و استفاده از برنامه را اولویت بندی می کند.

بسیاری از مردم ایده های برنامه های عالی دارند. اما بدون طراحی UI و UX با کیفیت بالا، بازگرداندن کاربران سخت خواهد بود. چه در حال ساخت یک برنامه تجارت الکترونیک، برنامه کارمند داخلی، برنامه تناسب اندام یا برنامه در هر دسته ای باشید، طراحی همیشه باید در اولویت باشد.

به همین دلیل است که سرمایه گذاری در طراحی اپلیکیشن از همان ابتدا بسیار مهم است. سرمایه گذاری در حال حاضر در واقع در هزینه شما صرفه جویی می کند و از بازگشت سرمایه بالاتری برای برنامه شما در آینده مطمئن می شود.

 

نوع اپلیکیشن بر اساس قابلیت اشتراک گذاری و در دسترس بودن

  1. نرم افزار رایگان
  2. ابزار اشتراک
  3. متن باز
  4. منبع بسته
 

درک طراحی اپلیکیشن

وقتی در مورد طراحی اپلیکیشن صحبت می کنیم، ممکن است تعجب کنید که به چه چیزی اشاره می کنیم. به هر حال، قطعات مختلف زیادی وجود دارد که یک برنامه را تشکیل می دهند. در مورد طراحی اپلیکیشن یا وب سایت، ما در مورد دو ویژگی متمایز صحبت می کنیم: تجربه کاربری و رابط کاربری. UX و UI بسیار شبیه و مرتبط هستند، اما یکسان نیستند.

تجربه کاربری (UX) به تعاملات و تجربیاتی اشاره دارد که کاربر با اپلیکیشن موبایل شما دارد. UX کل تأثیری است که روی کاربر ایجاد می شود. رابط کاربری به بخش های خاصی از طراحی اپلیکیشن موبایل یا وب شما اشاره دارد که کاربران با آن در تعامل هستند. UI می تواند شامل جنبه های طراحی اپلیکیشن مانند تایپوگرافی، طرح رنگ، عملکرد صفحه نمایش و سایر عناصر طراحی بصری باشد. ویژگی های رابط کاربری اضافه می شوند تا یک تجربه کاربری کامل ایجاد کنند.

در طراحی اپلیکیشن، بیشتر تصمیمات مهم طراحی بر روی رابط کاربری متمرکز خواهد شد. اوج تصمیمات طراحی رابط کاربری، تا حد زیادی، تجربه کاربری شما را ارائه می کند. این دو با هم، UX/UI، طراحی اپلیکیشن شما هستند.

نمونه کار طراحی اپلیکیشن

نمونه کار طراحی اپلیکیشن
نمونه کار طراحی اپلیکیشن
نمونه کار طراحی اپلیکیشن

نکات طراحی برای ایجاد برنامه های موبایل عالی

اکنون که درک بهتری از طراحی اپلیکیشن موبایل و وب دارید، احتمالاً به این فکر می کنید که چگونه یک اپلیکیشن عالی طراحی کنید. ما فهرستی از نکات طراحی اپلیکیشن را گردآوری کرده‌ایم که فکر می‌کنیم عناصر اساسی برای توسعه عالی هستند. آنها عبارتند از:

  • انتخاب رنگ منطقی داشته باشید
  • از محدودیت‌های چیدمان استفاده کنید/به اندازه صفحه‌نمایش فکر کنید
  • عناصر UI را ثابت نگه دارید
  • یک ناوبری ساده ایجاد کنید
  • آن را در دسترس قرار دهید
  • یک تایپوگرافی تمیز انتخاب کنید
  • اهمیت را به صورت بصری منتقل کنید
  • کاهش ورودی کاربر

در حین خواندن این نکات طراحی برنامه، به طور همزمان به برخی از برنامه های مورد علاقه خود نگاهی بیندازید و ببینید که چه تعداد از این نکات طراحی توسط آنها استفاده می شود.

 

طراحی اپلیکیشن iOS

هنگام طراحی یک اپلیکیشن iOS باید چندین نکته را در نظر داشته باشید. برای شروع، پلت فرم بسیار قابل اعتماد است. استفاده از آن سریع و آسان است.

اپل همچنین رفع اشکالات در طراحی اپلیکیشن را بسیار ساده تر می کند. بنابراین اگر مشکلات قابلیت استفاده دارید، باید بتوانید به سرعت آنها را برطرف کنید و یک به روز رسانی را اجرا کنید.

کاربران اپل به دنبال طراحی شیک هستند. باید مدرن و شهودی باشد. همچنین باید مطمئن شوید که این برنامه با کل اکوسیستم اپل سازگار است. این شامل برنامه‌هایی برای iPad، Apple Watches، Mac و غیره می‌شود.

 

طراحی اپلیکیشن اندروید

اندروید یک اکوسیستم بسته مانند اپل نیست. بنابراین، در مقایسه با برنامه‌های iOS، انعطاف‌پذیری بیشتری با محیط ساخت و طراحی اپلیکیشن خود خواهید داشت.

همچنین پایگاه دانش گسترده ای از Google وجود دارد که اگر مبتدی در طراحی اپلیکیشن هستید، می توانید به آن مراجعه کنید. در مقایسه با اپل، طراحی و انتشار یک برنامه اندروید معمولاً هزینه کمتری دارد.

برنامه‌های اندرویدی نیز مانند iOS باید به طراحی‌هایی فکر کنند که فراتر از گوشی‌های هوشمند باشد. باید با ابزارهای پوشیدنی، ابزارهای واقعیت مجازی، اندروید خودکار و موارد دیگر ادغام شود. یک فروشگاه برنامه برای انواع دستگاه‌ها و پلتفرم‌های مختلف وجود دارد که هنگام طراحی برای اندروید باید در نظر گرفته شود.

 

مراحل ساخت اپلیکیشن اندروید

آیا به دنبال ساخت برنامه ای هستید که به راحتی بر روی دستگاه های اندرویدی اجرا شود؟ شما چند ایده پیشگامانه دارید که شما را هیجان زده می کند. با این حال، این شما هستید که باید جهت گیری کنید و اولین قدم ها را برای تحقق آرزوی خود شروع کنید.

در این مقاله، مجموعه دیجیتال مارکتینگ وبلیغات به شما پیشنهاد می‌کند که ساخت برنامه‌های اندروید را از کجا شروع کنید و چگونه می‌توانید به زودی اپلیکیشن‌ها را به دست کاربران بیشتری برسانید.

 

تحقیقات بازار

باید بفهمید که چرا تصمیم به ساخت اپلیکیشن روی سیستم عامل اندروید گرفتید؟ آیا رفتار کاربران اندروید را می شناسید یا فقط بر اساس فرضیات استوار هستید؟ از آنجا که در هنگام ساخت یک برنامه، همه می خواهند که برنامه آنها مشکلات مشتری را حل کند، برنامه توسعه را برای سالهای طولانی حفظ می کند. بنابراین رفتار مشتری چیست و بسیار مهمتر از کاری است که شما می خواهید انجام دهید.

 

ارزیابی مجدد منابع

اگر کسب و کار شما دارای بخش توسعه اپلیکیشن موبایل است، این امر خوبی است زیرا فرآیند کار برای برقراری ارتباط با یکدیگر راحت تر خواهد بود. با این حال، شما همچنین باید برخی از عوامل را دوباره ارزیابی کنید:

  • امکان سنجی: به طور معمول یک برنامه 3 تا 6 ماه طول می کشد تا تکمیل شود، بنابراین مطمئن شوید که تیم شما آماده تمرکز بر روی پروژه در این مدت است.
  • منابع انسانی: مدیریت پروژه، برنامه نویسی و صاحب محصول بخش های ضروری هستند. برای این موقعیت ها باید ترتیب خاصی داشته باشید.
  • هزینه و زمان: در هنگام استفاده از نیروی انسانی سازمان، آیا این امر بر درآمد روزانه و ماهانه شرکت تأثیر می گذارد؟ آیا استخدام یک بخش خارجی برای ساخت اپلیکیشن ارزان تر است؟

 

ساختن یک طرح

شما باید زمان مشخصی برای تمام مراحل فرآیند ساخت اپلیکیشن اندروید داشته باشید. با تیم برنامه نویسی خود یا ارائه دهنده خدمات برنامه نویسی کاربردی صحبت کنید. یک برنامه دقیق تهیه کنید که شامل نقاط عطف مهم باشد:

  • درباره رفتار کاربر تحقیق کنید
  • برنامه نویسی کاربردی
  • نسخه بتا برنامه را اجرا کنید

هنگامی که درخواستی برای ساخت اپلیکیشن اندروید خود دریافت می‌کنید، باید مدل کسب‌وکار و ویژگی‌های نرم‌افزاری را که باید ساخته می شوند، با جزئیات تجزیه و تحلیل کنید. زمان بندی دقیق و برآورد قیمت نیز در این مرحله ارائه خواهد شد. پس از آن، ماکت، طراحی رابط را انجام خواهید داد.

حتی اگر خدماتی را استخدام نکنید، ساختن یک طرح یک مرحله ضروری است تا بتوانید پروژه را به طور جامع کنترل کنید بدون اینکه روی مراحل دیگر تأثیر بگذارد.

 

طراحی رابط

رابط همان چیزی است که مشتری در برنامه خواهد دید. با این حال، این مرحله نیاز به کار زیادی دارد زیرا برنامه فقط برای دیدن نیست بلکه برای درگیر شدن نیز هست. شما باید در مورد چیدمان دکمه ها، عنوان ها، تصاویر… تحقیق کنید. استفاده از آن برای مشتری ساده ترین است.

اگر برنامه خود را بسازید، معمولاً تیم شما رابط برنامه را طراحی می کند. اما اگر یک آژانس توسعه اپلیکیشن استخدام می کنید، باید طراحی رابط را ارائه دهید و دستورالعمل ها را برای برنامه نویس برای تولید کد عملکردی شرح دهید.

 

برنامه اندروید را توسعه دهید

این مرحله اصلی برنامه نویسان است. اگر سابقه ای در زمینه تکنیک های برنامه نویسی دارید، ممکن است بتوانید در این مرحله کمک کنید. اما اکثر صاحبان مشاغل ممکن است تجربه ای در زمینه فناوری اطلاعات نداشته باشند. بنابراین معمولاً تیم برنامه نویسی وبلیغات به کمک شما می آید.

به عنوان مثال، پس از نوشتن کدهای اولیه و تکمیل برنامه، شما مسئول آزمایش برنامه، معرفی یک “برنامه دسترسی اولیه” به مشتری و جمع آوری نظرات مشتریان خواهید بود.

این فرآیند بارها و بارها انجام می شود تا زمانی که شما راضی به عمومی کردن برنامه در Google Play شوید.

  1. چیدمان محتوا
  2. تایپوگرافی
  3. پالت رنگ
  4. تضاد
  5. فضای سفید
  6. تصاویر/فیلم
  7. شمایل نگاری
  8. تصاویری ناوبری
بر اساس قابلیت اشتراک گذاری و دردسترس بودن به 4 دسته زیر تقسیم بندی می شوند :
  1. رایگان
  2. ابزار اشتراک
  3. متن باز
  4. منبع بسته

اکثر توسعه دهندگان اپلیکیشن نیاز به طراحی برای پلتفرم های متعدد دارند. احتمالاً می خواهید این برنامه در فروشگاه اپل اپ استور و گوگل پلی استور در دسترس باشد.

با این اوصاف، هنگام طراحی یک اپلیکیشن برای چندین پلتفرم و سیستم عامل، نکات متفاوتی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. همچنین در روند توسعه برای iOS و اندروید تفاوت هایی وجود دارد.

همچنین شایان ذکر است که سهم بازار برای iOS و اندروید متفاوت است. اپل سهم بازار ایالات متحده را در دست دارد، اما اندروید در سطح جهانی تسلط دارد. بنابراین پایگاه کاربر هدف شما در نهایت به تعیین پلتفرم مورد نظر شما کمک می کند.